Таліби : Vijna V Afganistani Talibi Zahopili Vzhe Shostu Stolicyu Provinciyi : У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю.

Таліби : Vijna V Afganistani Talibi Zahopili Vzhe Shostu Stolicyu Provinciyi : У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю.. Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Бойовики руху талібан захопили радіостанцію в місті кандагар, який вони взяли під контроль цього тижня внаслідок масштабного військового. Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені: Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі.

Таліби захопили ключове місто на півночі афганістану. У вересні 1995 року вони захопили. 12 серпня, 12:26 світ 1. Таліби зайняли президентський палац й готуються проголосити ісламський емірат. Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня.

Talibi Atakuvali Druge Za Velichinoyu Misto V Afganistani Korrespondent Net
Talibi Atakuvali Druge Za Velichinoyu Misto V Afganistani Korrespondent Net from kor.ill.in.ua
Бойовики руху талібан захопили радіостанцію в місті кандагар, який вони взяли під контроль цього тижня внаслідок масштабного військового. Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять Таліби поки що не коментують ці напади. Ukraine today tv live on youtube. Таліби є послідовниками напрямку ісламу, що має назву ашарізм. Вони контролюють понад дві третини території афганістану.

Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня.

Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; На підконтрольних їм територіях вводиться жорсткі правила, які ретельно контролюються. Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Since 2016, the taliban's leader has been. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Крім того, таліби заявили про захоплення радіостаніції в кандагарі. У вересні 1995 року вони захопили. Таліби поки що не коментують ці напади. Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. За їхньою інформацією, таліби захопили в місті два пости безпеки. Джозеф байден у травні 2021 року заявив, що сша повністю виведе своє військо з афганістану. Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану.

Крім того, таліби заявили про захоплення радіостаніції в кандагарі. Таким чином «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану. Представники служби безпеки заявили, що афганські сили не дали можливості бойовикам просунутися в цьому районі. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану.

Talibi Vidmovilisya Podovzhiti Peremir Ya Z Afganskim Uryadom Svit Tsn Ua
Talibi Vidmovilisya Podovzhiti Peremir Ya Z Afganskim Uryadom Svit Tsn Ua from img.tsn.ua
Бойовики талібану заявили, що увійшли до президентського палацу в столиці афганістану кабулі. Бойовики радикального руху талібан захопили стратегічно важливе місто джелалабад в афганістані. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану. Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені: Since 2016, the taliban's leader has been.

Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять

The taliban (/ ˈ t æ l ɪ b æ n, ˈ t ɑː l ɪ b ɑː n /; Таліби захопили місто фарах на заході афганістану. Ukraine today tv live on youtube. Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня. Видайте молодих синів або позбавите їх. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять Об'єктами їхніх нападів часто стають школи; Представники служби безпеки заявили, що афганські сили не дали можливості бойовикам просунутися в цьому районі. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану. Бойовики радикального руху талібан захопили стратегічно важливе місто джелалабад в афганістані. Джозеф байден у травні 2021 року заявив, що сша повністю виведе своє військо з афганістану. Крім того, таліби заявили про захоплення радіостаніції в кандагарі.

Джозеф байден у травні 2021 року заявив, що сша повністю виведе своє військо з афганістану. Таліби поки що не коментують ці напади. Ukraine today tv live on youtube. 12 серпня, 12:26 світ 1. Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар.

Talibi Zajnyali Prezidentskij Palac U Kabuli Zmi Novini Na Gromadskomu Radio
Talibi Zajnyali Prezidentskij Palac U Kabuli Zmi Novini Na Gromadskomu Radio from static.hromadske.radio
The taliban (/ ˈ t æ l ɪ b æ n, ˈ t ɑː l ɪ b ɑː n /; 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Джозеф байден у травні 2021 року заявив, що сша повністю виведе своє військо з афганістану. Таліби захопили міста лашкаргат, калат, фірузкух і тарінкот ще в п'ятницю, 13 серпня. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня.

Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять

Таліби захопили ключове місто на півночі афганістану. У вересні 1995 року вони захопили. Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені: Таким чином «талібан» контролює вже 16 столиць провінцій із 34. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Ці напади стали першими після закінчення у вівторок, 26 травня. Таліби поки що не коментують ці напади. За їхньою інформацією, таліби захопили в місті два пости безпеки. Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. Видайте молодих синів або позбавите їх. Таліби зайняли президентський палац й готуються проголосити ісламський емірат. Крім того, таліби заявили про захоплення радіостаніції в кандагарі.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama